Poppedeintje kinderopvang

goed voor de ontwikkeling van uw kind

Welkom

Van harte welkom op de informatiesite van Poppedeintje. We zijn een kinderopvang met bijzondere aandacht voor natuur, milieu en creativiteit. Poppedeintje is gevestigd aan de Nieuwendammerdijk in Oud-Nieuwendam en is op initiatief van een aantal buurtbewoners, deels werkzaam en ervaren in de kinderopvang, op 1 oktober 2010 van start gegaan.

Uw kinderen kunnen worden opgevangen in ons met zorg ingerichte pand in het mooie lintdorp Nieuwendam, dat deel uitmaakt van het stadsdeel Amsterdam-Noord. Onze kinderopvang is gevestigd in een modern vormgegeven, lichte en vrijstaande villa aan de Nieuwendammerdijk 349. De villa is ingericht volgens de nieuwste inzichten en eisen, met mooie, sfeervolle ruimtes voor alle groepen, direct gelegen aan onze tuin.

Kinderopvang Poppedeintje biedt ruimte aan twee baby-dreumesgroepen met elk maximaal 8 kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar en twee peutergroepen met elk maximaal 14 kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar.

Poppedeintje is een veilige, liefdevolle en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang met een enthousiast team van pedagogisch medewerkers. Uw kindjes gaan na een dag vol nieuwe ervaringen met een fijn gevoel naar huis en komen ook graag weer bij ons terug!